Noushin’s Beauty Center

Hei dere! Etter Cabarete har jeg hatt veldig lyst til både å farge å klippe håret. Det fikk jeg endelig gjort i går, og jeg er superfornøyd! Å gå til frisøren er alltid litt skummelt (spesielt om en skal farge eller stripe håret), men resultatet ble akkurat slik jeg hadde sett det for meg. Jeg gikk for tynne striper i hele håret, og avsluttet med en glansvask før jeg klippet håret i en buet from, slik at håret er håret er kortere foran og lengre bak 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURESDesktop2Desktop2-001

Fargen kom så mye bedre frem med blits, så på det nederste bilde ser dere hvordan fargen ble. Superfint spill i håret også ser det skikkelig naturlig ut. Storfornøyd! I tilegg til at Noushin er superflinke ligger det også kjempesentralt – rett ved Rådhuset. Vil også anbefale dere å sjekke ut facebooksiden deres her, der finner dere masse gode tilbud!

11169123_780460912043299_404184564_n

Noushin har gitt meg et helt fantastisk tilbud som jeg håper noen av dere ønsker å benytte dere av. De 20 første personene som bestiller via bloggen min vil få 50% avslag på en valgfri behandling! Det er et helt ekstremt bra tilbud og så flinke som de er på Noushin vil jeg anbefale dere alle å ta en tur. For å bestille time må du gå inn HER og fylle inn denne koden;QZ65CVC når du bestiller. Da vil 50% bli trukket fra når du skal betale. Om du ønsker å se prislisten kan du gå inn her. 

//Behandlingen er sponset 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *