Noushin’s Beauty Center

Heisann dere! Når jeg var i Oslo dro jeg innom Noushin for å få farget vekk etterveksten og gi håret en kaldere tone. Jeg farget håret mitt sist i juni, og siden da har jeg fått en skikkelig ettervekst, samt at håret mitt har begynt å gå mot en varmere farge. Under ser dere både før og etter-bilde.

collage

På bildene ser det ut som jeg har litt lillaskjær i håret – men dette er på grunn av lyset og kameraet, dere ser kanskje hvordan etterveksten min er helt borte? Og at det faktisk ser naturlig ut? Har slengt med et bilde jeg tok i går sånn at dere skal se litt bedre hvordan håret ser ut 🙂

IMG_0399

Ser dere hvor fresh hårfargen min er her? Jeg er så fornøyd!! Elsker den kalde fargen, og om ca 1 og en halv måned skal jeg tilbake til Noushin og ta en glansvask for å beholde den kalde tonen, så jeg slipper å farge etterveksten på nytt igjen, med en gang. Jeg kan med hånden på hjertet si at Noushin er den frisøren jeg er mest fornøyd med – noen gang. Hun forstår alltid hva jeg ønsker, og jeg er alltid like fornøyd når jeg drar derfra. Dere kan sjekke ut mine tidligere innlegg om Noushin’s salong her, her og her

Om dere ønsker å bestille time kan dere gå inn her for mer informasjon, og jeg anbefaler dere alle å ta en titt innom Facebook siden deres og følge dem der, da får dere med dere de nyeste tilbudene! I morgen kommer jeg til å dele et supertilbud med dere, så følg med 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *