Årets Sunn Fornuft Moteblogger!

Moteblogger sunn fornuft

I går fikk jeg en utrolig hyggelig nyhet – jeg ble «Årets Sunn Fornuft Moteblogger.» Dette hadde jeg ikke forventet i det hele tatt, og er så sinnsykt takknemlig for å i det hele tatt være vurdert til prisen! Sunn Fornuft-plakaten er et utrolig viktig tiltak, og at juryen i det hele tatt har tatt meg i betraktning for denne prisen gjør meg så innmari glad og stolt!

Siden jeg ikke fikk vært med i går, fikk jeg tilsend begrunnelsen for at jeg ble Årets Moteblogger, og det var veldig hyggelig å lese! Har lagt med et lite avsnitt til dere!

«Juryen har merket seg at vinneren av årets moteblogger har utviklet seg i løpet av de årene hun har hatt bloggen. Hun er blitt en trygg blogger som viser fram mote, mat og trening som en helt naturlig del av tilværelsen. Hun fremstår avslappet, balansert og som et positivt forbilde for både leserne og andre bloggere.»

At andre ser på bloggen min på den måten er jeg utrolig takknemlig for, og det gir meg så mye motivasjon til å fortsette videre. Jeg må også få takke mine fantastiske lesere som titter innom hver eneste dag, og er så flinke til å legge igjen fine og motiverende kommentarer, de gjør mer enn dere aner <3 Fremover vil jeg fortsette å spre positivitet, samt dele tanker, mote og litt om hverdagen min!

10 kommentarer

 1. Gratulerer så mye! Vel fortjent:-)

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen takk Synne! 😀

 2. Gratulerer Stine, du er absolutt prisen verdig!

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen tusen takk Andrea!! 😀

 3. Gratulerer så mye Stine, vel fortjent og veldig moro

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen takk Helene! 😀

 4. E9, så fortjent! <3 Har faktisk tenkt over det før, at bloggen din er liksom "trygg", klarer ikke helt å sette ord på det, men jeg vet at jeg trygt alltid kan gå inn på bloggen din, også de dagene jeg er litt nede og trenger å slappe av og ikke bli mint på alle disse tingene man "burde" gjøre som er så vanskelig å slutte å ikke bli påvirket av selvom man prøver ! 🙂

  1. Stine Steen Mevold

   Åå tusen takk for fin kommentar Ingvild, det betyr veldig mye! <3

 5. Anne-Line

  Vel fortjent! Liker spesielt godt moteinnleggene dine, veldig inspirerende og gøy hvordan stilen din har utviklet seg gjennom de årene jeg har lest bloggen din! Fortsett det gode arbeidet:):)

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen takk Anne line! Det var utrolig koselig av deg! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *