Ambassadør for Lycke Bags

Jeg har blitt ambassadør for Lycke Bags! Jeg syntes det er så utrolig gøy å bli spurt om slikt, og i hvert fall når det er fra et merke jeg har lyst å dele med dere!♥ Lycke er et merke som kom på markedet i 2007, og har siden den gang etablert seg et navn innen norsk mote. Alle veskene er laget av imitert skinn, og er av god kvalitet! Om du vil få med deg mer hyppige nyheter om merket kan du følge dem på Facebook her. 

I am the new brand ambassador for Lycke Bags! I think it’s so nice to be asked if I wish to do something like this, and especially when it’s a brand that I want to share with you! ♥ Lycke is a brand that came to the marked in 2007, and has since established themselves a name in the Norwegian industry. All the purses are made out of imitation leather and are of great quality! You can find the Facebook-page of Lycke Bags here. 

Denne vesken har blitt en favoritt når jeg skal på shopping, og jeg liker best å ha den på tvers over skulderen. Denne har også blitt min faste reisepartner – helt perfekt å oppbevare det viktigste man trenger på reisen, som pass, telefon, lommebok og øretelefoner!

This purse has become one of my favourite bags to wear when shopping, and I like it best when it’s across my shoulder. I also always wear it when travelling – it’s the perfect size to keep all the most important things to have on hand when flying, like your passport, phone, wallet and  your earplugs. 

Lycke selges i Bagorama butikker i Norge, og du kan finne oversikt over alle butikkene her. 

You can find a overview of all the stores that sells Lycke bags here. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *