Vennskapsarmbåndet

Annonse (i samarbeid med Bjørklund) 

Istedenfor å ha «Wants of the Week» denne onsdagen har jeg lyst å dedikere et innlegg til et samarbeid mellom Bjørklund og Frelsesarmeen, hvor de sammen, har designet et armbånd. Dette armbåndet heter «vennskapsarmbåndet,» og symboliserer vennskap og støtte. Og hvert solgte armbånd vil bidra til å gi to varme måltider til noen som trenger det i julen. 

Armbåndet er veldig enkelt og minimalistisk i designet, og ettersom armbåndet har en sirkelformet plate i stål er det mulig å få armbåndet inngravert. Jeg fikk «US» inngravert på mitt armbånd, som både står for US (oss på engelsk), men det er også forbokstavene til Ulrik og meg. Du kan også få armbåndet inngravert med noe som betyr noe for deg, eller for den du ønsker å gi armbåndet til. Dette er den perfekte julegaven til en du er glad i, eller som en vertinnegave nå i julen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *