Gul bluse

Gul har aldri helt vært en farge jeg har brukt så mye, men når jeg så denne blusen måtte jeg bare ha den. Denne kan man bruke til et par jeans, eller en fin dressbukse! Jeg brukte den faktisk på et event, og da kombinerte jeg den med et par rette jeans og svarte boots; og det ble kjempefint! Ellers håper jeg dere har en fantastisk torsdag, tenk; nå er det kun 3 dager til jul! Og jeg gleder meg sånn! ♥

Skjorten er fra Bikbok//

Ps: På min mac ser det ut som bildene er veldig «retusjert,» og jeg lurer på om det er slik når dere besøker bloggen også? Jeg retusjerer jo ingenting, og bildene er så mye skarpere før de lastes opp, så er så kjipt om de er sånn for alle som ser på bloggen. Hadde blitt skikkelig glad om noen hadde hatt lyst å legge igjen tilbakemelding på det! ♥

6 kommentarer

 1. Hei! Bildene dine ser ikke retusjert ut 🙂 ser veldig bra ut på mobilen hverfall! Klem

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen takk for kommentar Martine! :* Masse klemmer til deg! <3

 2. Fin bluse 😀 Bildene ser helt naturlig ut 🙂

  1. Stine Steen Mevold

   Takk M! :* Oki, så bra! 😀

 3. Du kledde gulfargen så bra!
  Bildene er fine, men ikke spesielt skarpe på min mac heller.
  Klem!

  1. Stine Steen Mevold

   Takk :* Åå takk for kommentar! Da vet jeg det! :* Masse klemmer til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *