Første julebord i år!

Min kjole er fra Asos, du finner den her//

På fredagen var det duket for julebord, og jeg koste meg sånn! Det var dog ikke like gøy dagen derpå, og 7 timer på jobb, men det var helt klart verdt det! Julebordet ble holdt på Lille Asia i Hegdehaugsveien, og stemningen og maten var virkelig helt fantastisk! Jeg fikk også endelig brukt kjolen min fra Asos, og denne er så sinnsykt fin! Minner meg litt om Carrie Bradshaw og starten av 2000-tallet, og med en gang jeg så den på Asos så visste jeg at jeg måtte bestille den hjem.

Håper du hadde en helt fantastisk juleaften i går, og har en flott romjul videre! Jeg skal bruke disse dagene med venner og familie, og rett og slett bare lade batteriene før 2018 begynner. Nå har jeg endelig litt tid til overs, og derfor kommer jeg til å begynne å blogge mye hyppigere igjen. Masse klemmer til deg! ♥

2 kommentarer

  1. God jul Stine, håper du nyter romjula med familien og venner 🙂

    1. Stine Steen Mevold

      Tusen takk for koselig kommentar Anna! 😀 Håper du også nyter romjula med godt selskap! :*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *