Recap: Favoritter i 2017

Beste innkjøp

Denne må helt klart gå til vesken min fra Chanel, som jeg har brukt så og si hver eneste dag siden jeg kjøpte den. Det passer til alle antrekk, og jeg føler meg så fin med den.

Favorittsko 

Bootsene mine fra Zara går jeg aldri lei av, og jeg har brukt disse skoene sinnsykt mye i 2017. Jeg fant det på salg på Zara i Munchen i våres, og disse kan jeg gå med i flere timer uten å kjenne det noe særlig på beina. I tillegg passer de til det fleste antrekk, og holder seg bra!

Mest brukte bukse

 

Denne må nesten gå til den rette buksen min fra Pimkie. Jeg var på shopping i Munchen, og rette jeans skulle jeg ha! Jeg tok en liten tur innom Pimkie, og der fant jeg den perfekte buksen, til bare 200 kroner. Jeg angrer sånn på at jeg ikke kjøpte fler av den, men så får det bare være. Om noen vet om en  butikk som selger skikkelig fine og behagelige rette jeans, skrik ut!

Mest brukte overdel(er) 

Denne var litt vanskelig, men den enkle svarte genseren min fra H&M har blitt brukt hakket for mye siden jeg kjøpte den. Denne passer perfekt til hverdags, og jeg bruker den både på jobb og på bytur. I tillegg har jeg brukt den hvite t-skjorten min fra Weekday masse. Jeg elsker gode basics, og disse to er helt klart favoritter i skapet!

Mest brukte tilbehør 

Denne høsten har jeg vært alt for dårlig til å bruke smykker og øredobber, og det har jeg lyst til å bli flinkere til i 2018. I og med at jeg kun kan bruke clip-ons må jeg en liten tur rundt på vintage butikker i Oslo. Men disse, som jeg fant på Tise brukte jeg masse i sommer, og jeg syntes de er så fine. Hun som eide de før meg hadde faktisk kjøpt dem på et lite marked i Frankrike – så koselig når plagg og tilbehør har en historie!

Favoritt-kjole 

Den grønne kjolen min fra H&M er helt klart favoritt-kjolen i 2017! Denne har jeg brukt masse, og jeg gleder meg allerede til å bruke den masse i 2018 også. Denne passer både til hverdags og fest, og jeg kan også ser for meg at denne er skikkelig digg å reise i.

Og tenk at 2017 allerede er over. Dette året har gått så utrolig fort, og vært veldig fint! Jeg bodde i Amsterdam frem til sommeren, og besøkte Ulrik masse i Munchen. Jeg har funnet ut at jeg e-l-s-k-e-r Munchen, og jeg har så lyst å ta en helgetur dit om ikke så alt for lenge. Jeg har også bodd i Oslo i snart 5 måneder, og jeg elsker å være tilbake! Å bo med Ulrik, og å få lov å være så nærme venninner og familie har vært så godt for meg, og jeg gleder meg sånn til 2018 sammen med alle sammen. I morgen begynner jeg i min nye jobb (som jeg skal være i frem til starten av juli), og jeg gleder meg sånn til en helt ny hverdag med mange spennende utfordringer. Håper du har hatt et fantastisk 2017, og får et supert 2018!

6 kommentarer

 1. Hei Stine! Hva heter egentlig chanel vesken din, den er sååå fin! Den ser liksom litt mer vintage ut, så jeg syns den er mye mindre flashy en de fleste andre!!!!
  Håper du hadde en god nyttårsaften

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei SS! 🙂 Jeg tror modellen heter «chanel lambskin double flap small.» Den ble orginalt kjøpt på 90-tallet, så er veldig gammel! 😀 Syntes også den er så utrolig fin!! Tusen takk, håper du også hadde en fantastisk nyttårsaften! :*

 2. Åå digger deg! Stå på videre, du er herlig!

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen takk Marie! 😀 For en utrolig koselig kommentar! :*

 3. hei Stine! hvor er den blå denim buksen din fra? bilde 5, ovenfra, der du har på svart genser og solbriller. Ser så fin ut 🙂

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei Helle! Det er favoritt-buksen min fra Pimkie som jeg også har nevnt i innlegget 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *