En ny hverdag

Annonse (genseren er lånt) 

Hei, og god mandag! Den siste uken har det vært stille her på bloggen, og det er rett og slett fordi jeg har begynt i Internshipet mitt hos By Ti-Mo. Der skal jeg være frem til Juli, og kommer til å være som en fulltidsjobb. Jeg lærer så utrolig mye, og det er så gøy å faktisk få lov å jobbe med det man har lært på skolen. Det er dog veldig uvant å jobbe 100%, og jeg merker at jeg har vært ganske så sliten etter jobb. Men det er vel noe man vender seg til! Jeg elsker i hvert fall den nye hverdagen min, og gleder meg til å se hva dette halvåret bringer. 

Hvordan går alt ellers med dere? Det er så rart at det er 2018 allerede, 2017 har gått så sinnsykt fort! Del gjerne hva du liker best om å lese om på bloggen, det blir jeg utrolig glad for! Genseren er forresten en del av vårkolleksjonen til Gina Tricot og kommer i butikk i uke 5. Så fin!

6 kommentarer

 1. Jobb er alltid uvant i en ukes tid, og vips går det bra 😀 Lykke til, så spennende!

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen takk Iris! 😀 Ja, er supergøy! :*

 2. hvor er buksen fra? 🙂

 3. Lykke til

 4. Lykke til!! Elsker genseren også 🙂

  1. Stine Steen Mevold

   Tusen takk Maren!! 😀 Ja, den er så fin!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *