Perfekte basics

Bukse fra Pimkie// Genser fra H&M//

Basics er noe jeg må ha i skapet, og disse to har blitt brukt minst 1 gang i uken i 2017. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; har du noen fine basics i skapet som går til det meste, så kan du skape så utrolig mange forskjellige antrekk. Weekday er jo eksperter på fine basics, og t-skjortene deres er virkelig helt fantastiske. Ellers skader det aldri å virkelig investere i gode basics, og det finnes så mange gode merker å velge mellom. Jeg syntes Flippa K, Samsøe Samsøe og COS har mye bra, for å nevne noen.

4 kommentarer

 1. Buksa så herlig ut! Hvor handlet du den? 🙂 Prøvde å titte på nett, men fant den ikke.

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei Amalie. Jeg kjøpte den i Munchen i våres, så den finnes nok dessverre ikke i butikk lengre 🙁

 2. Har du linken til den sorte genseren?:)

  1. Stine Steen Mevold

   Heisann Camilla! jeg finner den dessverre ikke på nett 🙁 Men kan godt hende den er i butikk! :*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *