OSLRW 18

Hei alle flotte! Forrige helg var det duket for Oslo Runway, og i år er faktisk første gang jeg har hatt muligheten til å delta! På fredag jobbet jeg for by Ti-Mo, noe som var veldig gøy! Jeg hjalp til en del før showet og var påkleder under showet. Det var adrenalin til 1000, og det var så gøy å se resultatet at det man har jobbet med den siste tiden. Dette ble feiret med tapas og vin på «andre til høyre» og hit må man dra om man har lyst til å ta et glass vin på et hyggelig sted! Anbefales på det sterkeste! 

Skjorte fra Bikbok// Bukse og sko fra Zara// Jakke og genser fra H&M// Veske fra Chanel//

På lørdagen skulle jeg på tre show; Veronica B Vallenes, Cala Jade & Admir Batlak. Jeg likte alle visningene veldig godt, og syntes det var spennende at både Cala Jade og Admir Batlak hadde valgt å gjøre det mer som en «utstilling» hvor modellene stod helt stille, og gjorde det mulig å virkelig ta en god titt på plaggene og veskene. Ellers hadde Veronica B Vallenes sinnsykt mange fine plagg, og jeg kunne tenkt meg hver og en i garderoben. Fine snitt og spennende kombinasjoner av materialer.

 Denne uken skal jeg for det meste jobbe, men på søndag er det Vixen Influencer Awards og det blir spennende! Har funnet antrekk og gleder meg sånn til å vise dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *