Jobb vennlige sko

Jeg liker ofte å gå med hæler til jobb, men kun om jeg har et par behagelige slip-ons liggende på jobben, i tilfelle det blir en dag hvor man er mye oppreist. Disse kjøpte jeg via Shein i fjor våres, og de har holdt seg overraskende godt! Angrer egentlig litt på at jeg ikke kjøpte et par i rødt også. Ellers har jeg noen få skjønnhets-favoritter som jeg elsker å ha med meg på jobb; er det noe som kunne vært av interesse å vite om? 

5 kommentarer

 1. Så fine sko! Og ja du kan gjerne lage et innlegg om det

  1. Stine Steen Mevold

   Så hyggelig å høre Frida! 😀 Da gjør jeg det! :*

 2. Hvor jobber du? 🙂

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei Cecilie! Jeg jobber som Intern på hovedkontoret hos By Ti-Mo 😀

 3. Skoene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *