Mine fineste kaffekopper

Jeg elsker kaffe, men drikker det faktisk sjeldent hjemme. Men når jeg først tar meg en kopp kaffe syntes jeg det er litt ekstra stas å ha skikkelig fine kopper. Disse er fra Kremmerhuset og koster 129 kroner per stykk. Jeg bruker de hver eneste gang jeg skal servere kaffe til folk på besøk og får komplementer for dem hver eneste gang. 

Er du forresten ute etter kopper eller vinglass med skikkelig sjarm? Jeg var innom Fretex forleden dag, og der hadde de sinnsykt mange fine vinglass, skåler og diverse til skikkelig fine priser. Så jeg vil virkelig anbefale å ta turen innom en bruktbutikk nær deg om du leter etter noe fint til kjøkkenet som kanskje ikke alle andre har.


I dag er det torsdag, og jeg merker at jeg er klar for helg! Denne helgen jobber jeg faktisk ikke på lørdagen, og derfor har jeg tenkt å sove litt ekstra lenge, nyte en kopp kaffe og ta det helt med ro. Og det syntes jeg du også skal gjøre! ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *