Kick off med United Influencers

Bilde med fineste Kaya! Bilde tatt av eventlive.no 

Kick Off med United Influencers var skikkelig hyggelig, og en skikkelig motivasjonsboost! Vi startet dagen med diverse foredrag og det var så gøy! Det var sinnsykt mange flinke folk som holdt foredrag, og jeg ble så motivert for året som kommer og jeg har så mange spennende planer for bloggen i 2018. Etter det var det akekonkurranse som jeg hadde gledet meg sånn til og det var skikkelig gøy! Jeg har ikke fått akt en eneste gang i år, så det var virkelig på tide!

Etter akekonkurransen var det tid for hår og sminke, for å så slappe av på rommet før det var drinker i baren. Jeg delte rom med søteste June, og det var kjempekoselig! Imens vi tok noen glass vin før middag kom det en tryllekunstner og gjorde noen triks på oss, og jeg forstår seriøst ikke hvordan han fikk det til. Haha, jeg er av typen som blir sykt irritert over at jeg ikke forstår hva som foregår, men så er vel det faktisk meningen også, høhø..

Haha, både June og jeg syntes dette var veldig artig! Etter et glass vin var det tid for 3-retters middag, United Influencer Awards og underholdning! Etter middagen var ferdig danset vi i flere timer og formen min på lørdag var ikke noe å skryte av, haha. Men det var skikkelig verdt det!

Takk til det fantastiske teamet på UI som satt sammen en helt fantastisk Kick Off og til alle de flotte profilene som var med på å gjøre turen helt fantastisk!

2 kommentarer

  1. Hei! Kan du lage et innlegg med sminkeanbefalinger?

    1. Stine Steen Mevold

      Hei Frida! 😀 Ja, det har kjempelyst til å gjøre! Tenker å få gjort det om ikke så alt for lenge! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *