Ton-i-ton

Hei alle flotte! Det ble plutselig et lite fravær fra meg på bloggen, og det var ikke meningen. Men jeg merket at jeg trengte å puste ut, slappe av og ikke bruke så mye tid på sosiale medier. Noen ganger blir det slik, og det har vært så utrolig deilig å kun fokusere på jobb, trening og Broen som jeg har fått helt hekta på!

 Fremover har jeg masse spennende planer for bloggen, og å ta en liten pause hjalp masse på inspirasjonen. Jeg har så mange spennende innlegg som jeg har lyst til å dele med dere fremover, og legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet om det er noe dere ønsker å lese mer om!

Ha en helt fantastisk mandag, også snakkes vi om ikke så lenge! ♥

2 kommentarer

  1. Digger deg <3

    1. Stine Steen Mevold

      Åå takk Kaya! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *