1-2-3 Facial

Det siste året har hudpleie blitt en stor interesse hos meg, og jeg elsker å prøve ut forskjellige produkter og merker. Fin og sunn hud er så utrolig viktig for at jeg skal føle meg fin i hverdagen, og om huden min er fin føler jeg at sminken min blir mye finere også! På fredag forrige uke var jeg innom hudpleiesalongen Mabelle på Bekkestua og fikk en skikkelig deilig behandling hvor det ble brukt produkter fra merket «Elemis.» Elemis er et engelsk hudpleiemerke som nylig har blitt veldig populært i Norge. Produktene inneholder en haug med ingredienser fra havet og serien gir masse fuktighet, næring og antioksidanter til huden. Rett og slett en skikkelig fuktighetsboost! 

Altså, se hvor fint ansiktet mitt gløder! Så deilig med så fin og fresh hud om man skal noe spesielt på kvelden eller til helgen!

Mabelle er en av Bærums mest populære salonger som tilbyr en rekke deilige behandlinger. Alle jentene er kvalifiserte hudpleiere og de skreddersyr alle behandlingene etter hva din hud trenger. For å booke time kan du gå inn på mabelle.no og der vil du finne all informasjon du trenger!

4 kommentarer

 1. Hei, Stine. Du har en utrolig fin og smakfull blogg og stilen din er on point (:p). Men jeg lurte på om du kan fortelle litt om hva du har studert/studerer. Ser det står motestudent øverst her. Husker du studerte noe moterelatert i Nederland om jeg ikke tar helt feil.

  Klem

  1. Stine Steen Mevold

   Hei Juni! Åå så utrolig hyggelig av deg! <3 Jeg studerer Fashion & Management. Via denne linken finner du alle innleggene jeg har skrevet om selve utdanningen: http://www.stinesteen.no/?s=AMFI+ 🙂 Si gjerne ifra om du lurer på noe annet, eller ikke får svar på det du lurer på via linken! Ha en flott helg! <3

 2. Hei Stine!

  Gleder meg til fler innlegg fremover. Du er topp!

  Klem Marie

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei Marie! Tusen takk for hyggelig kommentar! <3 Har vært en litt lang pause fra meg nå, men kommer tilbake på søndag, 8.april! Gleder meg sånn til å dele med dere igjen! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *