I’M BACK

 Og der var jeg tilbake! Jeg gleder meg sånn til å dele masse med dere i tiden fremover! Tusen hjertelig takk for at så mange av dere har tittet innom til tross for at jeg ikke har vært aktiv, det betyr så mye for meg! ♥ Let’s do this!

65 kommentarer

 1. Åhh det er så godt å se at du er tilbake! Jeg har vokst opp sammen med bloggen din og det er så morsomt å se hvor langt du har kommet. Har alltid beundret stilen din og egentlig væremåten din vi får se på bloggen. Gleder meg til å lese mer men håper ikke du slutter å blogge slik som du har gjort, ønsker fortsatt at du kommer med tips akkurat som om du skulle vært en venninne og at bloggen ikke mister personlig preg, slik at det bare blir en magasin. Gleder meg til å lese bloggen videre fremover <3

 2. Alexandra Treimo

  Gleder meg til mer vintage-inspo, for eksempel sånn som når du tipset om de klipsøredobbene. Liker godt antrekkspostene dine, de gir inspirasjon til kombinasjoner jeg ikke har tenkt på selv. Epost: aitreimo@gmail.com

 3. Heei, Stine <3
  Har fulgt bloggen din helt siden du het haawt haha. Bloggen din har alltid vært en fin mix av mote og interiør, uten alt det fusset rundt. Har likt at du alltid har skrevet for deg selv og oss lesere og blitt så påvirket av alle andre bloggere.
  Liker når du skriver om forskjellige basic kupp og budsjettvennlige plagg + interiør 🙂

  Ida

 4. IKKE blitt påvirket*** upsi

 5. Åh, fantastisk! Jeg har i alle år klikket meg inn på bloggen din for inspirasjon på motefronten, så jeg ser virkelig frem til fortsettelsen! Jeg liker at du viser frem hvordan man kan style plagg og Nice og matche, uten at det trenger å koste skjorta. Dessuten er jeg kjempeglad for at du legger fokus på å handle brukt. Syns det er er for mange bloggere som fremmer en en usunn og lite bærekraftig handlekultur, så her blir du et friskt pust 🙂 jeg gleder meg til å følge deg i tiden fremover!

 6. Det høres veldig veldig bra ut☺️ Jeg liker veldig godt fokuset du har på miljøvennlig moteindustri, som samtidig skal være ok for lommeboka! Synes også at det hadde vært gøy å høre om hverdagen din og ulike tips til denne.
  Klem

 7. Bloglovin’-notifikasjon fra deg har jeg ventet på! Det du sier i videoen høres ut som akkurat det jeg ser etter i en blogg. Elsker måten du setter sammen antrekk på da du sniker inn klær som er mer trendy inn i antrekk man alt har i skapet. Veldig inspirerende og fint for lommeboka – og miljøet:) Siden du nå bor i Oslo, så hadde det jo vært supert dersom du hadde noen tips til bruktbutikker og lignende. Føler jeg soser mye rundt uten å finne særlig, så noen tips der hadde vært supert.

 8. Så gøy at du er tilbake! Syns det alltid er inspirerende å lese det du deler om interiør, mote og hverdagen, og ser fram til å følge deg videre 🙂

 9. Stilen din har alltid inspirert meg! Gleder meg til å høre mer om miljøvennlig og bærekraftig mote fremover og se flere antrekk som alltid inspirerer 🙂

 10. Gleder meg til å høre mer om miljøvennlig og bærekraftig mote! får aldri nok av gode tips og triks 🙂

 11. Solveig engelsvoll

  Gleder meg til skjønnhet og velvære! Et antrekk kan få deg til å føle deg bra en dag og dårlig en annen, fordi selvfølelsen i bunn og grunn ligger i måten man tar vare på seg selv. Gleder meg til å se hvordan du klarer å inspirere på denne fronten, tviler ikke et sekund på at vi har mye godt i vente ❤️

  @solveigwe

 12. Jeg har vært følger av bloggen din i mange år nå og fortsetter å gjøre det fordi du er så inspirerende! At du har fokus på miljø og gjenbruk synes jeg er så fantastisk, gleder meg til å se flere antrekk og tips fra deg Synes også det blir spennende med litt snakk om hudpleie, det er alltid gøy!

 13. Lamija Delalic

  Leser bloggen din fordi du kommer med fantastisk inspirasjon til helt enkle hverdagsantrekk med basisplagg!
  Det er veldig gøy å se hvor kult et antrekk med løse jeans og en tskjorte kan se ut ved hjelp av noe ekstra som du viser, og det har inspirert meg en god del i mine hverdagsantrekk 8)

 14. Hei! Der var du endelig tilbake. Tittet innom bloggen din helt siden den het haawt. Alltid likt moteinnleggene dine og som student er jeg glad for at du gjør de budsjettvennlige! Keep up the good work Stine 🙂

 15. Endelig er du tilbake! Jeg liker godt fokuset ditt på miljøvennlig mote som er bra for lommeboka – og særlig at du fokuserer på å kjøpe tidløse, basic plagg som du kan ha lenge. Du er en herlig motvekt til forbrukssamfunnet de aller fleste andre bloggere representerer. I tillegg har du en inspirerende klesstil, og du deler inspirerende tanker og tips. Jeg får litt samme følelsen av å lese bloggen din, som når jeg leser et inspirerende magasin – i tillegg er det bedre for (student)lommeboka mi.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *