KULE PODCASTER

Jeg elsker podcaster, og har begynt å bytte ut musikk med podcast når jeg jobber og er på vei til steder. Etter å ha hørt på en god del har jeg fått veldig mange favoritter, og de har jeg lyst til å dele med dere!

OM MOTEINDUSTRIEN 

Ted Talks Daily: «3 creative ways to fix fashions waste problem.» Veldig spennende episode. Anbefales om du er interessert i hvordan man kan redusere hvor mye moteproduksjon forsøpler.

Fashion No Filter: og spesielt episoden «Eco Warriors.» Hele denne podcasten er kjempebra, men jeg liker spesielt godt denne episoden, i og med at den tar opp et av temaene jeg virkelig brenner for. Anbefales på det sterkeste!

The Business of Fashion Podcast: Kul podcast om du er interessert i moteindustrien, og perfekt om du studerer mote! Her er det mye bra informasjon!

SLADDER & SNADDER

Vanessa & Synnøve – Disse damene er så behagelige å høre på, og jeg ler godt av alle episodene. Man kjenner seg igjen i mange av temaene som blir tatt opp, og jeg har faktisk plukket opp et par råd og tips på veien. Perfekt om du trenger å høre på noe som får deg i godt humør.

Tusvik & Tønne – Haha, denne podcasten er så sinnsykt på kanten noen ganger, men det er også helt klart den podcasten jeg ler mest av. Herregud, disse damene snakker om absolutt alt og ingenting er flaut! Fantastisk podcast!

Hun vs.Han. Denne podcasten begynte jeg å høre på ganske nylig, og jeg liker det skikkelig godt. Den handler om Kjersti Westeng og Adrian Møller Haugan som ofte står på hver sin side i kjønnsdebatten. De diskuterer forskjellige temaer som «Kan man være venner med eksen?» til «Kvinner har et større kontrollbehov enn menn.» Morsom er den også!

ANDRE FAVORITTER

Lørdagsrådet – Dette er en podcast jeg elsker å høre på, og jeg lærer så mye. Live Nelvik er programleder og har hver uke 3 nye, kjente fjes i studio. Podcasten handler om at lyttere sender inn sine problemer også skal Live og gjestene komme frem til hva som er smartest å gjøre. Morsom og fin podcast!

Ted Radio Hour – Denne podcasten tar for seg så sinnsykt mange spennende temaer, og her er det noe for absolutt alle. Jeg likte spesielt godt episoden med Tony Robins. Han er så kul!

Konspirasjonspodden – Åh, jeg er egentlig alt for naiv til å høre på slike podcaster, for vel – jeg faller for alle teoriene som blir snakket om. Podcasten handler om Fredrik og Bjørn-Henning som hver uke tar for seg en kjent eller ukjent konspirasjon.

Har du noen podcaster du liker ekstra godt? Legg gjerne igjen tips i kommentarfeltet!  Andre jeg liker er Harm & Hegseth og Misjonen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *