JEANS ALL OVER

De siste månedene har jeg hatt et ekstra godt øye for jeans, og jeg syntes det er så fint å kombinere en olajakke med et par jeans. Nå må det bare snart bli varmt nok til at man faktisk kan gå rundt i olajakker – det blir jo ikke mer vår enn det! 

Jakke her & jeans her

Både jakken og buksen er fra «Days Like This» som er et relativt  nytt merke. Noe jeg likte spesielt godt med nettsiden deres er åpenheten de har rundt sin egen produksjon. Sykt kult! Dette er noe jeg syntes burde være et krav for alle merker, men det er dessverre en god del merker som fortsatt henger etter. Du kan lese mer om dette her. 

4 kommentarer

 1. Elsket det siste innlegget ditt, gjerne mer som det! Tror blogge/influencer boblen trenger en motvekt som deg for å realiserer det de fronter. Jeg kunne gjerne tenkt meg et innlegg/vlogg om hvordan du organiserer klesskapet/klærne dine. Jeg sliter nemlig med at jeg har så mye tøy men glemmer litt hva jeg har og mye blir ikke ordentlig sett i mengden…

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei SS! Tusen takk for hyggelig kommentar – det betyr så mye for meg! 🙂
   Åå det skal jeg faktisk se om jeg kunne fått til, i og med at jeg slet med akkurat det samme før selv! 🙂 Tusen takk for tips!

 2. Enig – fint når de er åpne om sånn. Synes også the reformation er gode på åpenhet, samt ar de tar miljøaspektet ved produksjonen på alvor!

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei N! Ja, Reformation er vel en av de flinkeste i bransjen på akkurat det og er så sinnsykt til inspirasjon! Så kult å se at et merke har vært så interesserte og flinke på åpenhet og respekt for miljøet helt fra starten av! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *