SHOP MINDRE: PLANLEGG GARDEROBEN DIN

Å shoppe mindre kan være skikkelig vanskelig, og spesielt nå som vårnyhetene kommer i butikk. Etter en litt for lang vinter frister det å prøve ut de fleste trendene, man får lyst til å bruke masse farger, og det er veldig lett å gjøre en god del bomkjøp. Denne våren & sommeren har jeg bestemt meg for å kun kjøpe meg ting jeg vet jeg kommer til å bruke, og for å greie det har jeg valgt å planlegge garderoben min! Men hvordan har jeg egentlig gjort det? 

1. finn inspirasjon 

Først startet jeg med å lage en mappe på Pinetrest hvor jeg lagret alle bildene av antrekk, plagg og tilbehør som inspirerte meg. Du kan finne min «sommer-mappe» her. 

2. materialer & farger 

Jeg så fort at jeg ønsker å kle meg i lyse farger denne våren, og at noen spesifikke materialer dukket opp igjen og igjen. Bomull, lin og jeans er helt klare favoritter hos meg denne sesongen! 

I tillegg til lyse farger, har jeg lagret mange bilder hvor røde og rosa plagg & tilbehør har vært i sentrum, og derfor har jeg lyst til å sikre meg en fresh rosa t-skjorte denne våren, eller en skikkelig fin rød kjole. 

3. sett sammen drømmegarderoben 

Etter at jeg har kommet frem til hva jeg har ekstra lyst til begynner jeg å se litt rundt på nett for å se om det er noen butikker som tilbyr hva jeg ønsker. Under har jeg laget en liten ønskeliste over ting jeg gjerne kunne hatt i garderoben! I tillegg har jeg gått gjennom klærne jeg bruke forrige sommer for å se om det er noe der jeg kunne tenkt meg å bruke dette året også. I tillegg har jeg masse jeans i skapet, og trenger ikke mer av dette; og er det et par jeans jeg bruker alt for lite så kan de også klippes om til et par shorts. 

1 her, 2 her, 3 her, 4 her, 5 her, 6 her, 7 her, 8 her & 9 her 

Jeg håper dette er et tips som kan komme til nytte for noen av dere, eller at noen av bildene kan bli brukt som inspirasjon! Haugevis av klemmer fra meg! 

2 kommentarer

  1. TAKK for dette innlegget, Stine! Jeg har scrollet meg nedover på ulike nettsider og fylt handlekurven, men har heldigvis ikke trykket meg til kassen ennå. Kjempesmart å sjekke hva det er som går igjen i de ulike tavlene jeg har lagret på Pinterest. Det er jo tydelig det jeg liker best. 🙂 Også glad for at du har Pinterest! Kommer definitivt til å følge deg der. Ønsker deg en fortsatt fin uke!

    1. Stine Steen Mevold

      Heihei LO! Så utrolig hyggelig å høre at dette innlegget var til hjelp! <3 Det setter jeg så pris på! Ønsker deg en fantastisk helg! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *