BEAUTY FAVOURITES AT WORK

annonse: inneholder sponsede produkter  

Da jeg nevnte i videoen min at jeg ønsket å dele mer hudpleie med dere var det mange som var positive til det, og det syntes jeg er skikkelig gøy! I veska har jeg alltid 4-5 produkter som jeg trenger på daglig basis, og som jeg syntes er deilige å ha tilgjengelige på jobb.

Elisabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist. Denne sprayen er helt fantastisk, og en reddende engel etter en lang dag på jobb. Du vet de dagene energien bare forsvinner, men det siste som frister en enda en kopp kaffe? Når dette skjer meg så sprayer jeg meg med denne i ansiktet, også våkner jeg skikkelig. Også veldig deilig om du sitter mye foran pc’en en dag.

Elisabeth Arden Eight Hour Cream, Intensive Lip Repair Balm. Verdens beste produkt for tørre lepper. Denne har jeg kjøpt selv flere ganger, og den er og forblir en favoritt. Anbefales på det sterkeste om du ikke har prøvd den enda.

Shea Hand Cream fra Institute Karité. Noe av det verste jeg vet er tørre hender, og derfor har jeg alltid en håndkrem i vesken. Akkurat nå bruker jeg denne fra Institute Karité og den er så god! En skikkelig tjukk og deilig håndkrem, og i helt perfekt størrelse når man skal ha den i veska.

Morello Creamy Lipstick fra Korres i fargen Blooming Pink. Jeg liker veldig godt å ha litt farge på leppene, og i hverdagen bruker jeg denne leppestiften. Den gir perfekt mengde med farge når man ønsker et litt mer naturlig resultat med leppestift.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *