Min hudpleierutine

Annonse: produktene er sponset 

De siste månedene har jeg testet en ny hudpleieserie, og jeg er så fornøyd! Jeg er såpass heldig at jeg ikke sliter med særlig uren hud, og det viktigste for meg er at produktene jeg bruker gir huden min masse fuktighet, og glød! Produktene jeg bruker nå er fra Rituals, og er en del av den nye kolleksjonen de har kommet med som heter «The Rituals of Namaste.»

Jeg starter rutinen med et serum, og dette fra Rituals er helt fantastisk. Serumet gir huden min så utrolig mye glød, og hjelper med å skape et godt utgangspunkt for når sminken skal legges. I tillegg merker jeg virkelig at huden «strammer seg,» noe jeg syntes er veldig deilig før sminken legges.

Og så – verdens beste sminkefjerner! Jeg er veldig glad i sminkefjernere med en mer oljete konsistens, og det er veldig viktig for meg at sminkefjerneren jeg bruker fjerner både hud-og øyensminken. Denne sminkefjerneren kommer ut i en «gel-aktig» konsistens, og smelter til olje når den masseres inn i huden. Den fjerner all sminke, og kjenner god mot huden! Du finner den her. 

Denne ansiktskremen bruker jeg både morgen og kveld i hele ansiktet, og på områder som enklere blir tørre påfører jeg også litt ansiktsolje. Ansiktskremen er ganske fet, men føles lett på huden, og tørker raskt inn.

Det er så deilig å se at en hudpleieserie virkelig gir resultater, og denne kan jeg varmt anbefale til alle som ønsker hudpleieprodukter som gir massevis av glød og fuktighet. De siste ukene har jeg så og si droppet hudsminke helt, og det har vært så forfriskende og deilig. Håper dere alle har en fantastisk søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *