On My Wishlist

Kjole her//

Hei fine folk! Jeg har bestemt meg for å ikke ha «Wants of the Week» på bloggen lengre, mest fordi jeg føler det fremmer en type kjøpepress hvor jeg finner noe nytt jeg ønsker meg hver eneste uke. Men jeg vil jo gjerne fortsatt dele noen favoritter med dere i ny og ned og da jeg fant denne kjolen fra FWSS ble jeg helt forelsket. Den er jo det jeg har lett etter – en rød kjole i lin og jeg har så lyst å kjøpe meg denne. Akkurat nå er ikke lommeboka helt enig i at jeg bare må ha denne kjolen, så derfor oppdaterer jeg profilen til FWSS på Tise hver eneste dag, i håp om at akkurat denne kjolen kommer til å legges ut.

Jeg syntes det er så kult at flere klesmerker har gått i samarbeid med Tise for å redusere klessvinn, hvor de selger både varer som har blitt sendt i retur og vareprøver som ikke kan selges i butikk til sterkt reduserte priser. De jeg følger til nå er Pierre Robert, FWSS og Holzweiler. Si gjerne ifra om dere vet om andre butikker som gjør det samme!

2 kommentarer

  1. Åh, jeg håper du får tak i den – både for din del og for min. Har selv et rødt skjørt med lignende knapper som jeg synes er veldig vanskelig å style. Hadde hjulpet meg å se deg style den kjolen! Hehe. Elsker Tise!

    1. Stine Steen Mevold

      Heihei Lo!

      Åå tusen takk! Haha, ja bare venter på at den skal komme ut på Tise profilen til FWSS! Åå så gøy! Det hørtes skikkelig fint ut! Da skal jeg uansett se om jeg kanskje kunne få laget et innlegg hvor man styler lingende plagg, og til og med kanskje et rødt! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *