Klar til sommerens begivenheter

Annonse: Innlegg i samarbeid med Bubbleroom.no

Våren har begynt å snike seg innpå, og jeg gleder meg så utrolig mye til man kan begynne å gå på fest i kjole, med et par hæler og en liten jakke. I samarbeid med Bubbleroom.no har jeg fått velge meg tre kjoler; 2 som passer perfekt til vårens og sommerens begivenheter og 1 kjole som jeg syntes passer ypperlig å ha på seg i bryllup.

Denne kjolen fra er en litt mer nedtonet varian, og jeg har valgt å kombinere den med  jeans under, og et par enkle svarte heler. Den er utrolig lett i stoffet, og kan enkelt pyntes opp med et par store øredobber eller en liten underkjole under isteden for jeans. Jeg har allerede brukt den en gang på jobb, og gleder meg til å bruke den til en anledning hvor jeg ønsker å pynte meg, men fortsatt være ganske nedtonet. Du finner den her. 

Wrap-kjolen slår heller aldri feil, og er populær sesong etter sesong. Da jeg fant denne wrap-kjolen i en såpass nydelig grønnfarge var jeg solgt, og jeg gleder meg sånn til å bruke denne på festlige begivenheter i sommer. Jeg syntes også wrap-kjoler en skikkelig fint over jeans og med en t-skjorte under!

Å kle seg i bryllup kan være vanskelig, men en lyserosa enkel kjole slår aldri feil hos meg. Denne fra «Make Way» sitter fint på kroppen, tar ikke så alt for mye oppmerksomhet og materialet er utrolig behagelig. Jeg har valgt å kombinere den med et par svare hæler, men syntes også det hadde vært skikkelig fint med et par nude hæler for å få beina til å virke enda litt lengre.  Denne kan også enkelt brukes på fest i sommer, og til og med på 17.mai?

4 kommentarer

 1. Hei! Har fulgt deg og bloggen din en stund og tenkte å komme med litt ris og ros. Jeg digger stilen din og liker at du på bloggen din fremstår som så jordnær. Jeg syntes det var en veldig fin ting da du her forleden sa du skulle gi deg med «wants of the week» på grunn av kjøpepresset. (personlig håper jeg du slo et slag for miljøet også) Men med dette følgende innlegget i føler jeg det hele blir ( i mangel på et bedre beskrivende ord) hyklerisk? Er ikke dette samarbeidet nok et kjøpepress på lik linje med de tidligere wants of the week? Jeg lurte på hva du tenker om dette / hvordan du forsvarer det 🙂

  1. Stine Steen Mevold

   Heisann anonym 🙂

   Tusen takk for kommentar – er så viktig at man setter spørsmålstegn ved slikt, og syntes det er så spennende at leserne mine stiller slike spørsmål som det her! Forstår veldig godt at det kan virke «hyklersk», og har prøvd å forklare meg under. Håper det gir mening!

   Som tidligere skrevet syntes jeg det viktigste er hvor mye vi handler, og kanskje ikke akkurat hvor vi handler. Dette innlegget er et samarbeid med Bubbleroom (som jeg personlig syntes har mye fint til gode priser) og en nettside jeg ønsker å fortelle mine lesere om. Jeg er jo student selv, og vet hvor hardt det er å skulle oppdatere garderoben når budsjettet rett og slett ikke strekker helt til, og derfor syntes jeg Bubbleroom er en fin side!

   I innlegget er det derfor viktig for meg å nevne at plagget kan brukes på mange forskjellige måter (som med jeans under til jobb, men også pyntet uten bukser til fest) slik at man får brukt plagget flere ganger og ved flere anledninger. Da jeg skulle velge klær til dette innlegget var dette veldig viktig for meg – fordi jeg ønsker å vise leserne mine at plagg kan brukes flere ganger; slik at man slipper å kjøpe dobbelt så mange plagg. To av kjolene ser jeg også for meg å ta med meg videre i garderoben når høsten/vinteren kommer. Det eneste jeg syntes var vanskelig var kjolen som mer var mest for bryllup: den blir nok for meg mer en sommerkjole, og vanskelig å generelt bruke ellers.

   Jeg ønsket ikke at dette innlegget skulle føles som kjøpepress og det var definitivt ikke det jeg ønsket å oppfordre til i det hele tatt! Og jeg må unnskylde om det kom frem slik – men da vet jeg at jeg definitivt til en annen gang kan jobbe med dette, og beskrive mer hvordan jeg har tenkt at man kanskje kan bruke plaggene sesong etter sesong og til flere anledninger – og ikke kun til f.eks «sommerens begivenheter» 🙂

   Du kan lese innlegget jeg nevnte her: http://www.stinesteen.no/2018/04/14/ikke-hvor-man-kjoper-men-hvor-mye-man-kjoper/

   Jeg håper det svarte på det du lurte på! Om ikke: send gjerne flere spørsmål!

   Så må du ha en helt fantastisk dag videre!

 2. Du ser helt fantastisk ut! Jeg liker den her type innlegg godt da jeg unner meg nye klær av og til. Det er fort gjort at jeg ser for meg ett antrekk når jeg kjøper et plagg, men jeg jobber med å tenke litt friere rundt det, så jeg er glad for alle tips! Du har tidligere stylet kjole over bukse på en sykt kul måte, så jeg tror jeg skal prøve meg frem der selv.

  PS: Det her kan jeg absolutt ingenting om, men skal man egentlig merke innlegg dersom det inneholder et samarbeid? Veldig mulig jeg tar feil, men har skjønt det som at de slår hardt ned på det. Elsker(!) bloggen din!

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei Lo! Tusen takk for en superhyggelig kommentar! Det setter jeg så sinnsykt pris på! <3

   Vet du hva? Jeg har rett og slett helt glemt å merke dette innlegget med annonse; så tusen takk for at du sa ifra! Det er nå merket!
   Åå tusen takk! Ha en fantastisk helg videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *