Endelig tilbake

Nå er det 2 måneder siden jeg blogget sist, og det var nesten uvant å sette seg bak tastaturet igjen. Men jeg har også savnet sånn å skrive til dere, og jeg sitter med så mange innlegg som jeg gleder meg til å dele.

Så hva har skjedd siden sist? En haug av ting. I februar fikk jeg vite at kjæresten ønsker å ta en mastergrad i Sydney, som startet denne sommeren og varer i 1 og et halvt år. Tiden før han dro har vært  en tid full av forskjellige følelser og jo mer det nærmet seg, jo mer greide jeg kun å fokusere på han. Derfor har jeg rett og slett ikke satt av tid til å blogge når jeg først har vært med han. Nå har han reist og det går faktisk veldig fint til nå, og jeg gleder meg til tiden fremover. Det er jo så spennende å høre om hverdagen hans der borte og jeg håper jeg får reist dit selv en dag!

I tillegg har det vært helt fantastisk vær i Oslo, jeg har jobbet fulltid og jeg har vært masse med venninner. Jeg pleier jo alltid å være bortreist på sommeren, men er så takknemlig for at jeg har hatt såpass mye av sommeren hjemme i år! Jeg har også vært på en hyttetur med 5 venninner, og det var en av de fineste helgene jeg har hatt på lenge. Her snakker vi god mat, bading hele tiden, volleyball og masse kos. 

Akkurat nå sitter jeg Spania, og skal være her i ca en uke til før jeg drar tilbake til Oslo og begynner å jobbe igjen. Så denne uken skal nytes med lange dager på stranden, trening og masse god mat.  Og tusen takk for at dere har tittet innom til tross for at jeg ikke har blogget, det betyr så innmari mye for meg. Dere er best. Ha en fantastisk sommer videre♥

10 kommentarer

 1. Du ser smashing ut!

  1. Stine Steen Mevold

   Åå tusen takk Ane! <3

 2. Ragnhild

  Velkommen tilbake! Det høres ut som du har hatt en fin sommer <3

  Hvordan takler du avstandsforhold så bra? Hva gjør du når du savner han skikkelig osv? Selv synest jeg det er veldig hardt!

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei Ragnhild!

   Nå skal det sies at Ulrik reiste for kun litt over 2 uker siden, og jeg har selv vært på ferie i løpet av denne perioden. Derfor tror jeg at det for meg nå føles ut som vi begge er på ferie og at vi kommer til å møtes når jeg kommer hjem igjen. Jeg kommer nok til å innse at det ikke skjer når jeg kommer tilbake til Oslo igjen – og da vet jeg ikke helt hvordan jeg kommer til å reagere.

   I tillegg har Ulrik og jeg den fordelen at vi har vært i avstandsforhold før (bare med mye kortere avstander og mulighet for å besøke hverandre når som helst), som gjør ting litt lettere. Vi kommuniserer med hverandre en gang daglig (i alle fall nå i starten), og viser hverandre at vi bryr oss noe som definitivt hjelper. Men jeg kan gjerne skrive litt mer rundt avstandsforhold og slikt når jeg har vært i det litt lengre selv? Om det er ønskelig? Også ønsker jeg deg masse lykke til i avstandsforholdet du er i<3

 3. Å, endelig! Jeg er så glad for at du har en fin sommer, fine deg. Elsker gløden du har på bildene! Du ser helt fantastisk ut, og antrekket er upåklagelig. Håper selvsagt på flere innlegg fremover, men når man produserer innlegg med så bra kvalitet som det du gjør, så kommer jeg alltid tilbake uansett hvor lang pause du måtte ta. Klem!

  1. Stine Steen Mevold

   Åå tusen takk for så hyggelig kommentar LO! Du er så innmari grei med kommentarer, og jeg setter så pris på at du titter innom! <3 Kommer innlegg med jevn flyt fremover, så håper du liker de! Masse klemmer til deg!

 4. velkommen tilbake!! har savnet deg 🙂

  1. Stine Steen Mevold

   Åå tusen takk Anne! <3

 5. Hei du, hvor er kjolen din fra? så den på instagram igår og synes den var utrolig fin.

  1. Stine Steen Mevold

   Heihei Ina,
   den er faktisk fra Vila! 😀 Kjøpte den i mai!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *