En veske full av perler

Veske fra Zara//

Etter at jeg kjøpte meg Chanel-vesken i vinter, har jeg solgt og gitt vekk alt av små vesker jeg hadde liggende hjemme, i og med at jeg ikke brukte de lengre. Men denne fra Zara kunne jeg nesten ikke la gå, og jeg er så glad for at jeg kjøpte den. Vesken er full av perler, og innmari fin til en enkel kjole, eller et par jeans. Den er rett og slett et lite kunstverk.

Denne vesken bruke jeg da vi spiste middag i gamlebyen, som må være et av de hyggeligste stedene i Marbella. En haug med småbutikker omkring i hele byen, god mat og generelt veldig hyggelig stemning. Jeg fant meg et par skikkelig fine øredobber og en ring fra en Marrokansk butikk, som jeg gleder meg til å vise dere i et innlegg snart!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *